HOŞ GELDİNİZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HOŞ GELDİNİZ

...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

İnternetten para kazanma 100% güvenilir ve kesin !!

YazarMesaj
Admin
Admin

İnternetten para kazanma 100% güvenilir ve kesin !! Empty
MesajKonu: İnternetten para kazanma 100% güvenilir ve kesin !!   İnternetten para kazanma 100% güvenilir ve kesin !! Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 3:04 am

İnternetten para kazanmak hayal değil tamamen gerçek.Çünkü bende kazanıyorum.

1.ADIM ;
ilk olarak yapmamız gereken şey paypaldan hesap açmak çünkü site üzerinden kazandığımız paralar oraya aktarılıyor ve harcamalarımızı paypal üzerinden yapıyoruz...

Paypal Hesap Alımı
Paypal'a girmek için:
www.paypal.com

Oncelıkle Burdan ılk hesabımızı alıyoruz.
2- sayfanın üst bölümünden Sign Up linkini tıklıyoruz.
3- Select The Country or Region Where you live kısmından Turkey 'i seçiyoruz Choose your language sabit kalıyor.
4- Açılan yeni sayfadan Personal Account 'u seçiyoruz ve Sayfanın altından Continue'yi tıklıyoruz
5- şimdi kişisel bilgileri gireceğiz
First Name: Adınız
Last Name : Soyadınız
Address: Adresiniz
Address Line 2 : Adresinizin geri kalanı (İsteğe Bağlı)
City: Şehir adınız
State: İlçe
Postal Code: Posta Kodunuz
Home Telephone : Ev Telefon numaranız
E- Mail Address: E Mail adresiniz ( unutmayın bunla giriş yapıcaksınz)
re-enter email address: yeniden emailinizi giriniz
password: şifreniz ( unutmayınız )
retype password : şifrenizi yeniden giriniz
6- Şimdi parola kurtarma bölümünü dolduracağız:
- Security Question 1 den Mothers maiden name tıklayıp annemizin kızlık soyadını giriyoruz.cevabını
answer 1 e yazıyoruz.
- security question 2 den city of birth i seçip doğdugumuz şehri seçiorz
Cevabını answer 2 ye yaziorz
7- Security Measures ' de yes'i işaretliyorz aşağıdaki güvenlik kodunu giriyoruz ve sayfanın altındaki sign
up'u tıklıyoruz.
8- Yeni açılan sayfadan Yani Add Bank Card yazandan ( eğer 5.den 7.ci adıma kadar yazanları doğru yaparsanız
bu sayfa açılacak)kredi kartı bilgilerini giriyoruz.eğer istemiyorsanız şimdilik boş bırakmak için cancel tuşuna basıyoruz direk.
9-Son olarak continue yi tıklıyoruz ve hesabımızı
yaratıyoruz...

Hesabımızı Gelen Maille Aktif Ettikten Sonra 2.adıma geçiyoruz...

2.ADIM (bu kısım çok önemli)
Yazacağım site para kazanacağımız sitedir.
Bu sitenin çalışma prensibi şöyledir:
-Site sahipleri bu tip sitelere para verir.
Amaçları şudur mesela benim siteme 100.000 kez tıklattır sana para vereyim der.
Tıklattırmasının sebebi sitelerin birbiri arasındaki rekabet ve tanınmışlık gibi benzeri konular olabilir.
Şimdi linkini vereceğim site ise Para kazanmak için ve paralarının küçük bir kısmını üye kazanarak daha fazla site tıklattırmak için insanlara para veren reklam sitesidir.

Şimdi esas konumuza gelelim...

Bu reklam sitesine üye olduğunuz zaman site sizden paypal giriş adınızı(Yani email adresinizi) ve bilgilerinizi istiyor.Kayıt olup giriş yaptıktan sonra Surf Ads yazan yere
tıklayın ve orada olan reklam linklerine tek tek tıklayıp 30 sn beklemeniz yeterli(zaten o sayıyor 30 sn).(bi reklam açıkken yeni bi reklam açmayın yoksa kabul olmaz) Her Link size para kazandırıyor.
Ve arkadaşınızı kayıt ettikçe her link başı aldığınız para iki katına çıkıyor.
10 kişi kayıt etseniz , her biri günde 5 reklama tıklasa 5*10 = 50 cent. 100 üyeniz olsa ve herbiri günde 5 reklama tıklasa 100*5=500 cent 500 cent=5 dolar.
Kendi reklamlarınıza tıklamanızda bunun yanında ek kazanç.ne kadar çok üyeniz olursa o kadar çok para kazanırsınız.ben üye edemem diyorsanız onunda
çözümünü bulmuş site.parayla üye satın alabiliyorsunuz ve bu üyeler sınırsız süreliğine sizin oluyor.ilk ayda ödediğiniz parayı hatta fazlasını kazanmanın
yanı sıra diğer aylarda kazanacağınız paralar da kar olarak size kalıyor.bu parayı ister banka hesabınıza yatırın ,ister internetten alışveriş yapın ,
istersenizde yeni üyeler alarak paranıza para katın.
Şimdi vereceğim linkte de kayıt oluyorsunuz ve sadece günde 5 dk ayırarak para kazanıyorsunuz.

yasak/dagger

referral kısmında dagger olacaktır o benim kullanıcı ismim değiştirmezseniz sevinirim.ayrıca birisini referans olarak gösterdiğinizde 9 cent te bonus kazanıyorsunuz yani 9 cent direk kazanmış oluyosunuz:)
https://cehennemlerdiyari.yetkin-forum.com

İnternetten para kazanma 100% güvenilir ve kesin !!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-